. Om oss .

Andrés Måleri är ett familjeföretag som sedan 1994 utför alla slags målningsarbeten. Vår största kundgrupp är bostadsrättsföreningar och vi betjänar kunder i hela Mälardalen. Vårt huvudkontor ligger i Uppsala.

Vi utför totalentreprenader under ABT 06. Vi arbetar med ett kvalitetsledningssystem som säkerställer kvaliteten i våra projekt, och vårt miljöledningssystem leder till god arbetsmiljö och hållbar utveckling.

Företagspresentation

Företaget som ägs av Målarmästare André Andersson har expanderat kraftigt och för närvarande har vi 35 anställda. Andrés Måleri har stor erfarenhet av att arbeta i lägenheter och lokaler där människor befinner sig samtidigt som vi utför vårt arbete. Det kräver att vi har fingertoppskänsla och serviceanda så att de som vi besöker inte på något vis blir hindrade av vårt arbete. Våra honnörsord har alltid varit långsiktighet och gott förvaltarskap

Allt det där har vi blivit proffs på och vi arbetar efter en modell för att ge våra kunder en så bra översikt och förståelse för hur ett projekt fort-skrider. Trygghet för kunden är ett av våra ledord.

 

Andrés Måleri har under de år företaget varit verksamt har vi samlat på oss en stor yrkes-kompetens och en gedigen erfarenhet. Ett av kännetecknen för företaget är att vi sedan starten alltid haft ett stort fokus på kvalitet.


De flesta i personalen har mer än 20 års erfarenhet av måleriarbete och all personal får regelbundet utbildning inom olika områden. Det är inom exempelvis målningsteknik, ställningsbyggande, skyliftarbete och våtrums-utbildning. Företaget har även ett utsett skyddsombud och allt detta borgar för att vi kan garantera måleri-tjänster av allra högsta kvalitet. Arbete ska utföras enligt krav och förväntan, i rätt tid och med en mycket hög servicegrad. Det är vårt gemensamma motto. På Andrés Måleri säger vi inte att något är självklart – vi säger istället att det är ”viklart”. Det innebär att det är klart först när kunden och Andrés Måleri är överens om att arbetet är klart och godkänt. Naturligtvis lämnar vi full garanti på alla utförda arbeten. Vi erbjuder även Bransch Garanti på våra arbeten, vilken är en försäkring man får som kund hos oss.

 

Personalen på Andrés Måleri känner en stolthet över att arbeta hos oss och över att få vara en del i företagets satsning på långsiktighet gällande både personal- och kundvård. Alla projektledare, arbetsledare och målare bär synliga ID06-kort.

 

Vi är ett företag med hjärta för Uppsala och människor och vi har hjälpt mer än 200 ungdomar att få sitt första arbete. Vårt måleri är en arbetsplats där flera personer har fått en andra chans i livet genom att vi har tränat dessa personer i att komma tillbaka till ett fungerande yrkesliv, efter exempelvis problem med alkohol, droger och fängelsevistelse. Vi har även välkomnat och tagit emot personer med olika diagnoser såsom Asperger och ADHD. Vi tror på att betjäna kunden med högsta kvalitet och respekt och vi tror på och utvecklar alla våra medarbetare till sin fulla potential.

 

Andrés Måleri har under ett flertal år arbetat med att skapa och utveckla våra egna ledningssystem för kvalitet och miljö. De baseras på de väsentligaste delarna inom ISO 9001/14001 och de innebär att vi spänner bågen för att alltid leverera enligt avtal, och att till exempel utföra regelbundna revisioner av vårt företag. Så långt det är möjligt arbetar vi med material och återvinning för att minska negativ påverkan på miljö och klimat. Allt detta regleras och styrs av våra ledningssystem.

 

Andrés Måleri har kollektivavtal med Målarettan samt har Allriskförsäkring hos If.

. Andres Måleri personal .

André Andersson

VD och  Målarmästare
Tel: 018 - 470 23 21
andre@andresmaleri.se

Daniel Gårdenknut

Produktionschef och Kontorschef
Tel: 0736 - 62 02 01
daniel@andresmaleri.se

Joanna Kussowska

Ekonomiansvarig

Tel: 0736 - 62 02 04
joanna@andresmaleri.se

Stig Svåren

Projektledare
Tel: 0736 - 62 02 02
stig@andresmaleri.se

David Lornér

Projektledare

Tel: 0736 - 62 02 25
david.lorner@andresmaleri.se

Göran Syren

Projektledare

Tel: 0736 - 62 02 11
goran@andresmaleri.se

Fredrik Josephson

Projektledare
Tel: 0736 - 62 02 21
fredrik@andresmaleri.se

Jonas Gidlöf 

Ekonomichef
Tel: +4741 35 67 07
jonas@andresmaleri.se